Heb jij vaak het gevoel dat je niet goed genoeg bent?
En zou je hier dolgraag verandering in willen zien?

Dan gaat deze training je daarbij helpen.

Vind jij jezelf te zwaar en kijk je niet graag in de spiegel?
Vergelijk je jezelf veel met anderen en bezorgt je dat een vervelend gevoel?
Staat het gevoel van niet goed genoeg zijn je regelmatig in de weg?
Twijfel je veel aan jezelf? Aan je eigen kunnen en of je wel leuk genoeg bent?
En ben je hier helemaal klaar mee en zou je jezelf meer willen kunnen accepteren zoals je bent?

Lees dan snel verder want dan zou de online training ‘Ik ben goed genoeg’ zomaar wat voor je kunnen zijn.

Het thema ‘Ik ben niet goed genoeg, ik ben niet de moeite waard’ gaat mij erg aan het hart. Of het nu gaat om je uiterlijk of jezelf niet goed genoeg vinden als persoon. Ik heb zelf ook in die situatie gezeten. Ik weet dus hoe het voelt en wat een uitwerking het kan hebben op je dagelijks leven. Maar je hoeft je niet langer zo te voelen! Je kan hier aan werken en stapje voor stapje verandering in gaan zien.

Want een ander kan je dan wel goed genoeg vinden, of complimentjes geven, zolang je dat zelf niet zo voelt komt dit niet binnen en helpt het je niet verder. 

Dus laten we samen aan de slag gaan. Want ook jij verdient het om je goed te voelen over jezelf! Zodat jij het leven kunt leiden wat je diep van binnen wilt leiden. Zonder gedoe. Zonder die negatieve gedachtes over jezelf. En zonder dat eten nu misschien een vorm van troost of afstraffing is.

Inhoud van de training

De training bestaat uit  5 modules en 16 lessen. Elke week komt er één module vrij.

De lessen bestaan enerzijds uit informatie en anderzijds uit vragen die je na laten denken over wat je gelezen hebt en hoe dit van toepassing is op jou.

Met diverse tips en opdrachten werk je vervolgens stap voor stap aan meer zelfacceptatie en zelfwaardering.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Wat houdt het nu eigenlijk in je niet goed genoeg voelen.
  • Wat speelt daarin mee.
  • De verklaringen en oorzaken, waar komt het vandaan.
  • Wat de gevolgen hiervan kunnen zijn voor je gedrag.
  • Hoe je hier vervolgens verandering in kunt brengen om je daadwerkelijk goed genoeg te voelen.
  • Hoe het in kaart brengen van je waarden, wat je echt belangrijk vindt in je leven, je hierbij helpt.
  • En daar gaan we ook mee aan de slag.
  • Een mooie afsluitende opdracht: Herschrijf het verhaal over jezelf.
  • En nog veel meer!

Kijk vooral ook naar de video onderaan de pagina voor een inkijkje.

En heb je een vraag over de inhoud of hoe het een en ander werkt? Mail naar info@relatiemeteten.nl 

Start vandaag nog en ervaar het verschil!

De online training bestaat uit 5 modules en 16 lessen met informatie en opdrachten om stap voor stap meer zelfacceptatie, zelfwaardering en zelfliefde te voelen. Bekijk ook het filmpje hieronder.

Elke week komt er een module vrij. Binnen 5 weken kun je de training dus doorlopen hebben maar je behoudt 6 maanden toegang!

De training is overzichtelijk, heeft een duidelijke structuur en is heel gebruiksvriendelijk.

Nu aanschaffen is meteen toegang! Dat gebeurt uiteraard via een veilige betaalomgeving. Voor een snelle afhandeling van je vragen mail je naar info@relatiemeteten.nl.

Nu voor slechts € 39,95

Ervaringen van deelneemsters

5/5

“Deze training heeft mij veel inzichten en handvatten gegeven waardoor ik me gesterkt voel en nu anders naar mezelf kijk. Ik ben al goed genoeg en hoef niets aan mezelf te veranderen!”

“Ik zou deze training iedereen aanbevelen. Er zit een mooie opbouw in die eindigt met wat je nu eigenlijk echt belangrijk vindt in je leven. Ik kwam tot de conclusie dat gewicht uiteindelijk helemaal niet belangrijk is maar dat het veel meer om andere dingen draait en dat andere zaken mij juist echt gelukkig maken en waardevol laten voelen. Deze training heeft me erg aan het denken gezet en ik ervaar nu al verschil.”

Ik ben goed genoeg opdrachten

Deze training is ontwikkeld door Ilona Roepen. Ze is eetgedragcoach en heeft een praktijk waarin ze vrouwen begeleid op weg naar een fijne, gezonde en ontspannen relatie met eten én zichzelf.

Om zo ook de eeuwige dieetcirkel te doorbreken, tot een blijvende verandering van (eet)gedrag te komen en eindelijk weer tevreden kunnen zijn met jezelf.

Ze is deskundige op het gebied van de psychologie van eetgedrag, intuitiëf eten en act. Daarnaast is ze ook ervaringsdeskundige en voedingsdeskundige.

Doordat ze jarenlang voor de klas heeft gestaan heeft ze de expertise in huis om kwalitatief goede trainingen en lessen te ontwikkelen.  Ze neemt je van A tot Z mee in de informatie en opdrachten zodat je ook echt stappen gaat zetten.

Scroll naar boven