Wil jij graag beter voor jezelf zorgen en dat nu ook echt gaan doen?

Dan gaat deze training je daar stap voor stap bij helpen.

Al een hele tijd neem je het jezelf voor: je wilt beter voor jezelf zorgen.

Meer tijd hebben
voor jezelf.
Niet steeds van hot naar her rennen.
Niet langer op de laatste plaats komen, jezelf wegcijferen maar jezelf ook belangrijk vinden.
Niet steeds van alles moeten maar eindelijk ook eens toekomen aan dat wat jij leuk vindt en wat ontspanning biedt.
Je wilt meer rust in je hoofd, energie, een betere balans.
Misschien ook wat gezonder eten, wat meer gaan bewegen of vroeger naar bed.
Maar steeds neemt het dagelijks leven het weer over. Tot nu!

Met deze online training ‘Goed voor jezelf zorgen’ ga je daar eindelijk mee aan de slag. Krijg je inzicht in hoe dat beter voor jezelf zorgen er dan uit kan zien. Ga je die stappen zetten die nodig zijn en leg je een mooie basis om op voort te bouwen. Je leert ook hoe je om kunt gaan met al die gedachten (zoals dat stemmetje dat je schuldig laat voelen als je wel eens een keer voor jezelf kiest), smoezen en excuses, situaties en omstandigheden, die daar steeds een stokje voor steken. 

Het is tijd voor JOU en dat verdien je! 

Inhoud van de training

Deze training is zeer compleet en bestaat uit 5 heldere modules. Elke week komt er een vrij. Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Wat zelfcompassie te maken heeft met zelfzorg (en hoe je daarmee kunt beginnen)
  • Zelfacceptatie, want pas als je jezelf accepteert en waardeert zal je ook beter voor jezelf gaan zorgen 
  • Wat is goed voor jezelf zorgen nu écht
  • Hoe dat er voor jou concreet uit kan zien
  • Bewust worden van wat je ervan weerhoudt dat te doen
  • En hoe je daarmee om kunt gaan
  • Aandacht voor op een effectieve manier omgaan met je gedachtes en emoties, aangezien dat een belangrijke pijler van zelfzorg is
  • En er wordt ook een link gelegd met je eetgedrag

 

Start vandaag nog en ervaar het verschil!

De online training bestaat uit 5 modules, 16 lessen met informatie, 9 opdrachtbladen en een actieplan

Elke week komt er een module vrij. Binnen 6 weken kun je de training dus doorlopen hebben maar je behoudt nog 6 maanden toegang!

De training is overzichtelijk, heeft een duidelijke structuur en is heel gebruiksvriendelijk.

Nu aanschaffen is meteen toegang! Dat gebeurt uiteraard via een veilige betaalomgeving. Voor een snelle afhandeling van je vragen mail je naar info@relatiemeteten.nl.

Nu voor slechts € 29,95*

*Als je aanvullend verzekerd bent bij ONVZ of VvAA, dan krijg je deze cursus waarschijnlijk in zijn geheel vergoed. Dit omdat ik aangesloten ben bij de BGN. Ik geef hier echter geen garantie opOm teleurstelling te voorkomen dien je dit zelf eerst altijd te checken. Na aanschaf van je training(en) stuur je me een mailtje en dan krijg je een aangepaste factuur voor je verzekering.

Let op: Vanwege beëinding van mijn lidmaatschap bij de BGN is er alleen nog sprake van vergoeding als je in de maanden november en december 2023 start met een training.

Zelfzorg opdrachten

Ervaringen van deelneemsters

5/5

“Door deze training is mij helemaal duidelijk geworden wat zelfzorg echt is. Dit is veel breder dan ik van te voren dacht. Dit heeft mij geholpen het roer nu echt om te gooien en mezelf wat vaker op de eerste plaats te zetten. Hierdoor zit ik al lekkerder in m’n vel en heb ik meer energie.”

“Deze training heeft mij laten zien waarom het me voorheen niet lukte beter voor mezelf te zorgen en dat dat verder gaat dan puur tijd vrijmaken in je agenda. Vaak zitten onze eigen gedachtes, excuses en overtuigingen in de weg en daar besteedt deze training dan ook aandacht aan.”

“De training is waardevol en goed te volgen. Fijne informatie en opdrachten. Ik heb er veel aan gehad en pak hem er nog geregeld bij.”

Deze training is ontwikkeld door Ilona Roepen. Ze is eetgedragcoach en heeft een praktijk waarin ze vrouwen begeleid op weg naar een fijne, gezonde en ontspannen relatie met eten én zichzelf.

Om zo ook de eeuwige dieetcirkel te doorbreken, tot een blijvende verandering van (eet)gedrag te komen en eindelijk weer tevreden kunnen zijn met jezelf.

Ze is deskundige op het gebied van de psychologie van eetgedrag, intuitiëf eten en act. Daarnaast is ze ook ervaringsdeskundige en voedingsdeskundige.

Doordat ze jarenlang voor de klas heeft gestaan heeft ze de expertise in huis om 
kwalitatief goede trainingen en lessen te ontwikkelen.  Ze neemt je van A tot Z mee in de informatie en opdrachten zodat je ook echt stappen gaat zetten.

Scroll naar boven