FAQ - Veelgestelde vragen

Experiencing some problems?

I have the solutions

Waar gebruik je deze pagina voor?

Deze pagina kun je gebruiken om veel gestelde vragen te beantwoorden. Denk aan support vragen, vragen over een wachtwoord dat mensen zijn vergeten, hoe kunnen mensen jou bereiken als ze vragen hebben over hun online cursus? Etc. 

Hoe kan ik inloggen?

Ga naar de inlogpagina en log daar in met je gebruikersnaam (je mailadres) en je wachtwoord.

Bij je aanmelding heb je een bevestigingsmail ontvangen met daarin je inloggegevens.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten / heb mijn inloggegevens niet meer

Je kunt een nieuw wachtwoord opvragen door naar deze pagina (de inlogpagina) te gaan.

Onder het inlogformulier zie je staan ‘Wachtwoord vergeten?’. Druk hier op en voer het mailadres in waarop jouw account is geregistreerd. Je krijgt instructies via de mail. 

Het lukt nog steeds niet om in te loggen?

Heb je wel inloggegevens, maar lukt het je toch niet om in te loggen? Dan kan het zijn dat de browser waarmee je probeert in te loggen een oude instelling onthoudt. Vaak lost het probleem op als je de ‘cache’ (het geheugen) van je browser leegt/wist. Dit doe je bij Instellingen. Per browser verschilt het, maar zoek even naar ‘cache/cookies/geheugen wissen’.

Ik krijg de melding dat ik geblokkeerd ben.

Als je te vaak een nieuw wachtwoord hebt aangevraagd of teveel verkeerde inlogpogingen hebt gedaan, word je geblokkeerd en krijgt je daar een melding.

Ter bescherming van hackers en van jouw persoonlijke gegevens ben ik genoodzaakt hierop een limiet te zetten. Helaas moet je even wachten. Een blokkade duurt gemiddeld 1 tot 3 uur, maar lost zich vanzelf op.

Hoe kan ik contact opnemen?

Mocht er toch nog iets technisch niet lukken of werken, stuur dan een bericht naar ….. of gebruik het contactformulier op de pagina ‘contact’.

'Je hebt geen toegang'

Het kan zijn dat je op een pagina komt waarop je de melding krijgt dat je geen toegang hebt of dat je deze pagina niet mag bekijken. Toegang krijg je door de betaling voor de desbetreffende cursus in orde te maken of door eerst de andere lessen af te vinken. Het kan ook zijn dat een les of module pas na een x aantal dagen/weken na inschrijving beschikbaar komt. 

Heb je de betaling wel gedaan? Controleer dan even of je daadwerkelijk goed ingelogd bent. Weet je het niet zeker? Klik dan op ‘Uitloggen’ in de menubalk en log daarna even helemaal opnieuw in.

Belangrijke extra tip bij technische problemen

Soms werkt je apparaat niet helemaal mee. Heb je bijvoorbeeld problemen op je computer, telefoon of tablet? Wissel dan eens van apparaat. Kijk ook of je webbrowser up-to-date is en/of wissels eens van browser. Bijvoorbeeld Chrome in plaats van Firefox of andersom. 

Scroll naar boven