Contact

Heb je een vraag, loop je ergens tegenaan?

Check eerst de veelgestelde vragen hieronder. Staat je vraag er niet bij of kom je er niet aan uit, stuur een mailtje naar info@relatiemeteten.nl of maak gebruik van onderstaand contactformulier. Je vraag zal z.s.m. beantwoord worden.

  Veelgestelde vragen

  Bij de trainingen ‘Goed voor jezelf zorgen’, ‘Niet nog eentje dan’ en ‘Ik ben goed genoeg’ heb je 6 maanden toegang. Je hebt dan ruim de tijd om ze af te kunnen ronden en het is ook een stok achter de deur om de training daadwerkelijk te volbrengen.

  Ben je je wachtwoord vergeten, klik hier en vervolgens onder de ‘Log in’ knop op ‘Wachtwoord vergeten?’.

  Weet je niet meer met welk e-maildres of welke gebruikersnaam je in moet loggen, stuur dan even een mailtje naar info@relatiemeteten.nl 

  Ga naar ‘Mijn trainingen/account’. Daar vind je een link naar de pagina waar je je wachtwoord kunt wijzigen.

  Als je al eerder een training hebt aangeschaft krijg je geen nieuwe inloggegevens maar vind je de nieuwe training  op de ‘Mijn trainingen/account’ pagina nadat je bent ingelogd met je inloggegevens. Ben je je inloggegevens kwijt, lees dan even verder bij de tweede vraag hierboven.

  Heb je nog niet eerder een training aangeschaft en heb je geen bestaand account, maar is je geld wel afgeschreven, stuur dan een mail naar info@relatiemeteten.nl en je krijgt z.s.m. antwoord.

  Als je aanvullend verzekerd bent bij ONVZ of VvAA dan stuur je me een mailtje en dan krijg je een aangepaste factuur voor de verzekering. 

  Scroll naar boven